Despre noi

Solutii si utilaje de ultima generatie!

SC Coinject SRL si-a început activitatea în anul 2004 activitatea desfasurata vizand în principal programarea/ reglarea masinilor unelte cu reglare numerica, precum si proiectarea de piese si dispozitive.

In acest fel, firma a dezvoltat relatii de  colaborare cu principalii actori de pe piata clujeana a prelucrarilor mecanice realizate cu ajutorul  masinilor unelte cu comanda numerica, prestand servicii de  programare si proiectare pentru acestia. Ca urmare a acestor colaborari s-a evidentiat existenta unei  oportunitati, respectiv a unei nise de piata neacoperite, datorita pe de o parte numarul de utilaje cu comanda numerica si, pe de alta parte, cererii cresande de piese/repere de o complexitate ridicata si de gabarit mare pentru a caror  fabricatie sunt necesare utilaje cu comanda numerica de ultima generatie. Cifra de afaceri a companiei a avut o evolutie crescatoare de la infiintarea societatii, motiv pentru care se doreste diversificarea gamei de activitatii prin achizitionarea unor utilaje cu comanda numerica prin fonduri proprii sau prin accesarea de fonduri europene. In 2018 s-a reusit accesarea unui proiect cu fonduri europene 1.000.000 euro prin care s-au achizitionat trei utilaje CNC un tip bohrwerk KBN135, un centru de prelucrare Hyundai F650 si masina de rectificat cilindric RSM1500

Rezultatele obtinute în urma implementarii proiectului:

Utilaje

Softuri

Locuri de munca

Coinject SRL, a derulat proiectul “Cresterea competitivitatii SC COINJECT SRL prin dotarea cu echipamente performante” COD PROIECT MYSMIS 112016

Coinject SRL, cu sediul social in: Cluj Napoca, Calea Baciului, Nr. 1-3, judetul Cluj, Romania, a derulat, incepand cu data de 09.03.2018 pana la data de 31.08.2019, proiectul “Cresterea competitivitatii SC COINJECT SRL prin dotarea cu echipamente performante” COD PROIECT MYSMIS 112016, la sediul: Judetul Cluj, Municipiul Cluj-Napoca, Calea Baciului, nr.1-3, Romania.

S-a finalizat implementarea proiectului “Cresterea competitivitatii  SC COINJECT SRL prin dotarea cu echipamente performante”, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020  avand o valoare totala de 4,550,693.59 Lei (suma reprezentand valoarea totala a proiectului conform contractului), din care: 2,708,017.09  Lei (suma nerambursabila alocata) reprezentand finantare nerambursabila. Din suma nerambursabila alocata, contributia FEDR alocata a fost de 2,301,814.53 lei.  Programul Operational Regional 2014-2020 este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale,  Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de catre Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, organism intermediar al programului ce monitorizeaza implementarea acestui proiect.  

In cadrul proiectului societatea a achizitionat:

  1. Soft tehnologic de programare a utilajelor CNC( Teximp Cluj SRL)
  2. Soft de proiectare 3D piese(Cad Works International SRL)
  3.  Centru de prelucrare vertical CNC (Greenbau Tehnologie SRL LIMITED)
  4. Masina de rectificat cilindric(Knuth SRL)
  5. Instalatie solara cu tuburi vidate pentru prepararea apei calde(Casa Verde Solara SRL)
  6. Masina de alezat si frezat cu accesorii(Greenbau Tehnologie SRL LIMITED)