Servicii

Prelucrari mecanice

Coinject pune la dispozitia dvs specialisti si utilaje  CNC performante in prelucrari mecanice a metalelor: debitare, strunjire, frezare, rectificare, prelucrari prin aschiere, filetare, confectii metalice.

Using a safe and legal online writing service can save you time and stress with homework, college essays, applications, and other related concerns.

Contactati-ne pentru orice informatii tehnice sau oferte de pret pentru serviciile noastre de prelucrari metalice.

Debitare metal

Operatiile de debitare se pot executa pe fierastrau semiautomat cu banda (Dmax=150 mm) si pe cele fierastraie automat cu banda (Dmax=280 mm), utilaje cu randament mare.

Strunjire CNC

Pe stungurile CNC cu gabarit mic (SL10 ; Takisawa ; ST 20) executam operatii de strunjire in loturi de piese mici si medii cu diametru pana la 120 mm si lungimi pana la 250 mm. Pe strungurile CNC medii (ST 30 ; SL 30 ; Okuma) putem prelucra piese cu diametru pana La 300 mm si lungimi pana La 500 mm, iar pentru piese cu diametru pana la 800 mm prelucrarile se executa pe strungul carusel de generatie noua (HYUNDAY LV800RM).

Toate aceste utilaje achzitionate de noi incepand din anul 2009 au precizie mare de prelucrare dimensionala si o foarte buna calitate a suprafetei. In parcul de utilaje avem si strunguri conventionale folosite in principal pentru operatii de degrosare sau executia pieselor unicat, mai putin complexe.

Frezare CNC

Operatiile de frezare se executa pe utilajele CNC de care dispune societatea. Utilajele respective, cu curse pe axa X 400-1200 mm si pe axa Y 300-500 mm, se pot executa loturi de piese cu complexitate ridicata. Trei dintre centrele CNC sunt dotate si cu a patra axa , de rotatie. Pentru piese unicat sau de complexitate mai redusa, reperele se pot executa pe utilaje conventionale dotate cu cititoare in coordonate. Reperele cu gabarit mai mare se pot prelucra pe centre CNC mari : HAAS VF-9 (X 2000 – Y 1000 mm) sau pe cele doua utilaje orizontale U’CHINE (CNC tip Bohrwerk) si Bohrwerk KBN135 , dotate cu masa rotativa

Rectificare Metal

Putem executa rectificari plane pentru piese cu gabarit 150×400 mm  si rectificare rotunda exterior si interior Ø150 cu lungime pana la 1500 mm.